Bilete Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2021/2022 - Sala Polivalenta

Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2021/2022

Sala Polivalenta, București

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Abonament - Loja VIP

ofera loc la fotolii, acces la sala de protocol, acces la conferința de presa, badge personalizat, car parking si player experience.

Mai sunt doar 6 bilete disponibile

Abonament - Loja Categoria 1
Stoc epuizat
Abonament - Loja Categoria 2

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

Abonament - Tribuna

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

Abonament - Peluza

Mai sunt doar 22 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Așteptarea a luat sfârșit!

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță pe suporterii echipei feminine de handbal că procedura pentru achiziționarea abonamentelor pentru noul sezon a fost finalizată.

Abonamentele sunt valabile atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât și pentru cele din DELO @ehf Champions League

Astfel, după mai bine de un an și jumătate în care le-au încurajat pe tigroaice doar din fața televizoarelor sau a ecranelor imaginare atunci când meciurile campioanei României nu puteau fi transmise, suporterii echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București pot reveni lângă favoritele lor, pot trăi din nou emoția unui joc de handbal, pot transmite iarăși energia lor pozitivă tigroaicelor!

În viitorul sezon, echipa noastră, campioana României, va evolua în campionatul intern, Liga Florilor MOL, și în DELO EHF Champions League, cea mai tare competiție intercluburi din lume!

Vă așteptăm cu drag alături de echipa noastră în noul sezon 2021-2022!

Hai, CSM București! GO, Tigers!

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Dupa achizitionarea biletelor si completarea datelor de livrare in formularul de comanda o sa primiti un CARD cu abonamentul. Acesta o sa fie livrat de Fan Curier iar taxa livrarii este suportata de client.